Campinginfo

Op onze SVR camping hebben wij 22 comfortplaatsen geschikt voor caravan, camper, bungalowtent etc. De plaatsen zijn door gebruikte beplanting afgeschermd van elkaar. Sommige mensen noemen dit hofjes en waarderen de privacy die dit oplevert zonder dat er een gevoel van opsluiting ontstaat.

       

De beplanting is zodanig aangebracht dat er wel ruim zonlicht door komt maar ook op gewenste plaatsen schaduw opwerpt. Naast deze "bosplaatsen" hebben wij nu ook plaatsen met vrij uitzicht over de landerijen waar de koeien nog grazen. In het bos hebben we een trekkersveld aangelegd. Hier is plaats voor 3 tenten. De camping is voorzien van erfverlichting zodat u ook 's-nachts de weg kunt vinden. Vanaf de camping kunt u direct het bos inlopen wat aansluit op het mooie Mantingerzand. Een gebied waar u urenlang kunt wandelen in- en genieten van de mooie afwisselende natuur.

 Het Geuzenbos in vogelvlucht

Receptie

Wij heten u van harte welkom.

U kunt zich bij aankomst even melden bij onze receptie. Wij kunnen dan even kennis maken en u alvast wegwijs maken. Er ligt ook een welkomspakket voor u klaar met informatie  om uw verblijf zo prettig als mogelijk te maken.

Sanitair

Ons nieuwe toiletgebouw is nu helemaal klaar.

De eerste bezoekers zijn zeer lovend over de kwaliteit en het douchewater is heerlijk warm.

 

Wifi

De krachtige WiFi installatie zorgt er voor dat u in uw eigen kampeermiddel zorgeloos kunt internetten.

Blokhut

Onze blokhut is vrij toegankelijk en kan gebruikt worden als gezellige ontmoetingsruimte.

Huisdieren

U kunt maximaal 2 honden zonder vooroverleg meenemen mits deze geen overlast opleveren voor andere campinggasten.

Afval

Ook aan het afvoeren van uw huishoudelijke afval is goed nagedacht. Ondergrondse containers bieden een stank- en ongediertevrije oplossing om uw op de camping ontstane afval af te voeren. Bijkomend voordeel is dat het er ook nog mooi uit ziet. De scheiding van afval heeft ook voordelen voor het milieu.

Parkeren

Onze camping is puur natuur. Hier hoort natuurlijk geen blik van auto's bij. U kunt als kampeerder uw auto parkeren op de parkeerplaats.

Afvalwater

Afvalwater dient u op te vangen in daarvoor bestemde tanks. Voor het afvoeren van uw afvalwater kunt u gebruik maken van de uitstort chemisch toilet.

Jeu de Boulesbaan

Op de camping ligt de jeu de boulesbaan. Een punt om elkaar gezellig te ontmoeten, bij te kletsen tijdens het gooien van een balletje. Of gewoon wat drinken op de picnicbank.

Wassen op de camping

Wilt u het echt gemakkelijk hebben, dan staat er in de blokhut een professionele wasmachine voor u klaar.

Fietsenstalling

Wij beschikken over 2 overdekte fietsenstallingen.

Zacht water

Het water op onze camping is volledig kalkvrij en dus heel erg zacht. Dit proef je direct.

Elektra

Op elke kampeerplaats hebben wij een elektra en water aansluiting.

Motorrijders

Ook motorrijders zijn van harte welkom

Grondzeilen

Gebruik ademende grondzeilen, gebruik van plastic, worteldoek, vlonders en/of andere (bouw)zeilen is niet toegestaan omdat dit grote schade aanricht aan het gras.