Campingreglement

1. Het is verplicht om op onze camping te genieten. Om hierbij te helpen is het noodzakelijk om enkele regels op te stellen.
2. Op het landgoed gelden de regels van de wegenverkeerswet, toegestaan is alleen stapvoetse snelheid.
3. De camping is autovrij. Direct na het plaatsen van uw kampeermiddel kunt u uw auto op onze parkeerplaats zetten. Tot de dag van vertrek is verkeer naar en van de kampeerplaats niet toegestaan.
4. In de (voor)tent of onder de luifel mag alleen gras-sparende grondbedekking worden gebruikt. Gebruik van plastic, worteldoek, vlonders en/of andere (bouw)zeilen is niet toegestaan.
5. Honden zijn welkom mits kort aangelijnd.
6. Iedere lawaaioverlast dient te worden nagelaten. Gebruik van airco is niet toegestaan.
7. Het is verboden te spelen en te roken in de douche- en toiletruimten.  Huisdieren zijn in het sanitair gebouw niet toegestaan.
8. De huurder van de kampeerplaats is verantwoordelijk voor de aanmelding van bezoekers en betaling van de kosten.
9. Het gebruik van elektrische kachels is in de (voor)tent niet toegestaan. Het stoken van open vuur is verboden. Het gebruik van een barbecue is wel toegestaan mits anderen niet door rookontwikkeling worden lastig gevallen.
10. Het Geuzenbos is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van het verblijf bij het Geuzenbos. Gebruik van voorzieningen is geheel voor eigen risico. De directie van het Geuzenbos wijst elke aansprakelijkheid van de hand.
11. Wij maken regelmatig beeldmateriaal op de camping en gebouwen t.b.v. onze website, overige publicaties en beveiliging. Het kan voorkomen dat onze gasten zichtbaar in beeld zijn. Door op onze camping plaats te nemen gaat u akkoord met publicatie van dit beeldmateriaal.
12. Alle gasten dienen zich te houden aan deze vastgestelde regels en worden geacht het reglement te kennen. Overtreding van het reglement kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben zonder dat restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt.
13. De campingbeheerder behoudt zich het recht personen, kampeermiddelen, voertuigen etc. van het terrein te verwijderen.