Elektra en wateraansluiting op elke plaats

Op elke kampeerplaats hebben wij een elektra en water aansluiting.

Elektra

U hebt standaard 10Amp beschikbaar op uw kampeerplek. Op uw verzoek kunnen wij deze tegen meerkosten verhogen naar 16Amp.Wij houden houden het verbruik bij volgens ons computersysteem . 

Per 2023 heeft elke plaats zonder meerkosten standaard een 10Ampere aansluiting en blijft de extra keuze voor 16Amp mogelijk.. Elektraverbruik (kWh) wordt volgens de meter bij vertrek in rekening gebracht. Wij lezen de standen met behulp van onze computer uit. Gebruikt u geen elektra, dan heeft u ook geen kosten.

Het tarief voor uw elektraaansluiting en verbruik staat vermeld in onze prijslijst.

Natuurlijk kan het gebeuren dat er een afnamepiek is en het gebruik over de limiet gaat. In dat geval zal de stroom 10 seconden uitgeschakeld worden en hierna vanzelf weer aan gaan. Dit dient als waarschuwing. Na 10 keer zal het systeem zich op uw plaats helemaal uitschakelen. U hebt dan geen stroom meer beschikbaar op uw paal. 

In dat geval kunt u zich melden bij de receptie. Wij kunnen dan de stroom weer inschakelen.

Water

Ook op uw kampeerplaats heeft u zacht water. Dit voorkomt kalkaanslag in uw apparaten. Maar je merkt het ook als je gaat afwassen, je hebt heel veel minder schoonmaakmiddel nodig of shampoo bij het douchen. Ook het schoonmaken gaat makkelijker. Met het oog op legionellabeheersing hebben de kranen geen aansluitingen voor slangen o.i.d.

 

Al jarenlang in top 10 van

populairste campings in Nederland

Bekijk onze prachtige video's