Kamperen met een kortingskaart op Camping Landgoed Geuzenbos

Wil je voordelig kamperen in Drenthe? Kom dan kamperen op Camping Landgoed Geuzenbos in Mantinge. Op vertoon van een ACSI kaart, ANWB Camping Keycard of kortingskaart van de NKC kunt u profiteren van extra aantrekkelijke tarieven. Zo kunt u heerlijk genieten van uw verblijf op SVR Camping Geuzenbos en tegelijkertijd een beetje besparen.

ACSI kortingskaart 

Camping Landgoed Geuzenbos is aangesloten bij de ACSI, waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen. ACSI campings worden jaarlijks beoordeeld door een onafhankelijke inspecteur en uiteraard mogen de leden een review schrijven. Landgoed Geuzenbos wordt beoordeeld met maar liefst een 8+, een uitmuntende score! In 2022 hebben we – vol trots – de award “Beste kleine fijne camping” in ontvangst mogen nemen.

Ervaar zelf dat wij de beste kleine, fijne camping zijn en boek een voordelige vakantie naar Drenthe!

Bekijk de ACSI reviews

NKC Kortingskaart

NKC is hét platform waar camperaars zich kunnen laten informeren en inspireren over een camperroute. Bent u lid van de NKC of een Pro-gebruiker van Campercontact, dan kunt u bij ons voordelig kamperen op een camperplaats. Op ons landgoed kunt u in alle rust genieten van een onbezorgde vakantie met een camper.

Bekijk onze camping op Campercontact

Keycard

De ANWB biedt haar leden grenzeloos veel voordeel wanneer ze in het bezit zijn van een Kampeerkaart CKE. Op vertoon van deze kortingskaart kunt op camping Landgoed Geuzenbos voordelig kamperen.

Bekijk onze camping bij de ANWB

Meer informatie of direct reserveren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te kamperen met een kortingskaart? Neem dan contact met ons op. U kunt eenvoudig uw vakantie online reserveren of contact met ons opnemen. We kijken er naar uit om u te verwelkomen in Drenthe!

Neem contact op 

Al jarenlang in top 10 van

populairste campings in Nederland

Bekijk onze prachtige video's