Natuurcamping in Drenthe: midden in de natuur kamperen op Landgoed het Geuzenbos

Overnachten op een natuurcamping in Drenthe? Dan bent u bij Camping Landgoed het Geuzenbos zeker aan het goede adres. Op onze natuurcamping in Drenthe overnacht u midden in de natuur. In de directe omgeving vindt u (Jeneverbes)bossen, zandverstuivingen en heidevelden: een buitengewone natuurpracht. Hier moet u zijn geweest!

Uitstekende faciliteiten op onze natuurcamping in Drenthe

natuurcamping in drenthe landgoed geuzenbosOp onze natuurcamping in Drenthe bent u van alle gemakken voorzien. Op onze 24 beschutte comfortplaatsen kunt u gebruik maken van 6, 10 of 16 ampère elektra, een wateraansluiting en snelle wifi.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Op de camping bieden we dan ook goede sanitaire voorzieningen, waaronder: toiletten, douches, wasgelegenheden, wascabine, afwasplaatsen en de uitstort voor uw chemisch toilet op onze natuurcamping in Drenthe.

De blokhut op onze natuurcamping in Drenthe is vrij toegankelijk en kan gebruikt worden als ontmoetingsruimte. In deze ruimte kunt u een boek lenen uit onze goedgevulde boekenkast, folders van de leukste activiteiten in de omgeving bekijken en uw kleding wassen met onze professionele wasmachine.

Onze camping beschikt over 3 overdekte fietsenstallingen mèt elektrische aansluitingen, zodat uw elektrische fiets altijd opgeladen kan worden.

Wist u dat u maximaal 2 honden zonder extra kosten mag meenemen? Vakantie vieren met uw hond is nog nooit zo leuk geweest. Uw hond dient wèl te allen tijde kort aangelijnd te zijn, maar mag in het bosgedeelte van ons landgoed loslopen.

Geniet van de unieke omgeving op onze natuurcamping in Drenthe

Onze natuurcamping in Drenthe is gelegen in de buurt van Hoogeveen en Westerbork. Voor de natuurliefhebbers is er veel te beleven in onze omgeving. Ontdek het welbekende Mantingerveld, bezoek het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold of maak een fiets- of wandeltocht door het prachtige Drentse landschap.

 

 Faciliteiten

Camping

 

 

Campingfoto's 2020

 

2017, 2018, 2019,2020 en 2021 in top 10 van

Populairste campings in Nederland.

Bekijk onze prachtige video's